Bliver vi ryttere og hesteejere spurgt til hvad det er ved hestene der "trækker" i os, så vil mange svare i stil med; Det er mit frirum, det er hos hestene jeg slapper af, jeg bliver glad af at være sammen med hestene og mere i den stil.

Sådan er det bare ikke altid. Der kan være rigtig mange forskellige årsager til at man pludselig oplever angst ved at ride. Uanset om din rideangst er kommet snigende eller opstået pludseligt, så kan det være rigtig svært at slippe af med.

Her hos Saga-Isheste kan jeg tilbyde et forløb, hvor alt foregår roligt og med overskud og tålmodighed. Vi skynder os ikke, men giver os i stedet tid, så alle kan følge med.

Sammen finder vi den rette vej for at skabe tilliden igen og betyder det at vi starter med kaffe i stalden og heste-nus fra jorden - så er det det vi gør :)

Hestene jeg vælger til den her slags opgaver er rolige nussehoveder, sikre i trafikken og utroligt nemme at omgås.

Seneste kommentarer

19.06 | 14:19

Hej
Jeg er interesseret i undervisning .
Mh Joan

16.10 | 15:38

Hej Natasja :)
Tak for din besked.
Jeg har sendt dig en email.
Kh Eva

16.10 | 09:51

Hej jeg vil høre hvilken dage men kan ride hos dig for kunne godt have interesseret i det i weekend kan jeg ikke da der ikke køre bus og heller ikke sidst på eftermiddagen mvh Natasja Baltzer Petersen

Del siden